Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Garland Products - Deep Root Success Kit

€ 19,95*

  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
90603
Product informatie
Dit is een "must have", zeker als je graag bonen of Lathyrus kweekt! De handige Deep Root Succes Kit is een complete set waarin je diep wortelende soorten kunt zaaien. Door het speciale "splitcel" systeem kun je zonder dat je de wortels beschadigd de jonge plantjes uit de potjes halen. We horen je denken.... : Wat is dan een splitcel systeem? Nou, dat zijn rijtjes van 4 potjes die je in de lengte kunt openen. Eenmaal open, kun je de wortelkluitjes er in zijn geheel uit pakken. Op deze manier kunnen je plantjes onbeschadigd verder groeien en hebben ze een sterke doorstart. Je kunt de splitcellen trouwens ook los kopen. We hebben ze in twee varianten. Kijk maar eens naar 90601 en 90602

Goed om te weten: Iedere cel heeft een geribbelde binnenkant waardoor er een neerwaartse wortelontwikkeling wordt bevorderd en er zitten ventilatie gleufjes in de zijkanten. Natuurlijk zijn ze ook voorzien van drainage gaatjes zodat overtollig water makkelijk weg kan lopen. Na gebruik kun je ze schoonmaken en steeds weer opnieuw gebruiken. Ze kunnen zelfs in de vaatwasser!  

Deze set bestaat uit een waterdichte bak van 12 cm diep, 28 splitcellen (7 rijtjes van 4 ) en een heldere kweekkap met regelbare ventilatie van 8 cm hoog.

Deep Root Succes Kit is gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar kunststof.
Helemaal opgebouwd meet de set: L 38 x B 23,5 x H 20cm.