Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Garland Products - Deep Root - Split Cel 28

€ 8,95*

  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
90602
Product informatie
De Deep Root split cellen zijn heel handig om zaailingen en stekjes in op te kweken. Deze cellen zijn speciaal voor kiemplantjes die een dieper wortelgestel ontwikkelen. Daar zijn bonen en Lathyrus een goed voorbeeld van. Omdat je deze potjes kunt openmaken, kun je het kluitje er in zijn geheel uitpakken. Op deze manier beschadig je de tere worteltjes niet als je ze gaat verplanten en zorg ervoor dat je jonge planten meteen een sterke doorstart hebben. 

Goed om te weten: Deze set bestaat uit 7 rijtjes van 4 cellen die je open en dicht kunt maken. Je kunt de rijtjes zeg maar in de lengte doormidden splitsen. Iedere cel heeft een geribbelde binnenkant waardoor er een neerwaartse wortelontwikkeling wordt bevorderd en er zitten ventilatie gleufjes in de zijkanten. Natuurlijk zijn ze ook voorzien van drainage gaatjes zodat overtollig water makkelijk weg kan lopen. Na gebruik kun je ze schoonmaken en steeds weer opnieuw gebruiken. Ze kunnen zelfs in de vaatwasser!  

Deep Root- Split cel is gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar kunststof en past ook in de Deep Root Succes Kit. (90603)
Ieder rijtje is L 21 x B 5 x H 12 cm.