Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige AuswahlJansen Zaden in het kort:

Wij gaan voor zaden en voor jou!
Maar niet alleen voor pompoenzaden, ook al is dat onze grote passie. Ons assortiment heeft een mooi aanbod in bloemen-, groenten-, en kruidenzaden. Alle zaden hebben de beste kwaliteiten, en hoge kiemkracht Ze worden met de grootste zorg en liefde behandeld. Maar laten we de kweekbenodigdheden niet vergeten! Stuk voor stuk handige hulpjes die onmisbaar zijn bij het zaaien. We houden niet alleen van onze producten, maar ook van onze klanten. Daarom doen wij er alles aan om je te voorzien van de beste service en persoonlijke aandacht. Waar mogelijk helpen we een handje. Kortom;  Bij ons vind je  'Alles voor een goed zaaiseizoen'.
Steeds op zoek naar nieuwe soorten

Als zaden groothandel werken wij met echte piekmomenten in het jaar. Zomers op het land en ’s winters meer op kantoor om onze dienstverlening aan jou zo optimaal mogelijk te maken. Door het jaar heen kennen we de start van het seizoen, waarin we je informeren over alles wat wij te bieden hebben. We zijn steeds op zoek naar nieuwe soorten en willen je blijven inspireren door naast het delen van kennis en ideeën, ook ons assortiment te laten groeien.

 
Onze kernwaarden
We hebben in de loop van de tijd ervaren dat de manier waarop wij met zaden omgaan door onze klanten wordt gewaardeerd. We bieden een ruime keuze aan zaden maar voelen ons echte specialist in pompoenen waarvan we op verschillende locaties een aantal soorten zelf op een natuurvriendelijke manier vermeerderen. Het contact met onze klanten is persoonlijk. Dat vinden we belangrijk want zo weten we precies wat nodig is om te doen en kunnen we beter begrijpen wat de verschillende wensen zijn. We bieden daarom een uitgebreid assortiment zaden met oog voor bijzondere rassen en gewassen, ook met aandacht voor nieuwkomers. Juist die liefde voor de zaden maakt dat we veel in contact staan met onze leveranciers en klanten. Op deze manier hebben we een fijne sfeer in onze samenwerking opgebouwd.

Wie zijn onze klanten?

Veel klanten van Jansen Zaden zijn al van oudsher klant bij ons. En dat is iets waar wij trots op zijn. Want zeg nou zelf, je blijft toch zelf ook alleen ergens klant wanneer je tevreden bent over het bedrijf? Wij hebben klanten die onze zaden voor professioneel gebruik inkopen. Denk aan telers en landbouwers, maar ook particulieren die graag tuinieren. Mensen die een voorliefde hebben voor moestuinen, maar ook voor pluktuinen. Mensen die in hun ‘ééntje’ tuinieren, maar ook volkstuinverenigingen, buurttuin-liefhebbers en gezamenlijke stadstuiniers.