Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €45,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 45,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Solanum aethiopicum / S.meleongea - Sieraubergine mix

€ 35,00*

Aantal zaden
  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €45,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 45,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
45450.1000
Behandeling
Onbehandeld
Eetbaar
Nee
Groeiperiode
85 - 90 dagen
Hoogte
75 - 100 cm
Standplaats
Zon
Zaaitijd onder glas
Februari, Maart, April
Product informatie

Dit is een mix van 3 verschillende Solanum varianten. Echt leuke soorten die stuk voor stuk heel decoratief zijn. Ben je niet zo goed in kiezen omdat je alles zo leuk vindt? Dan is dit echt iets voor jou! Hij is samengesteld uit Pumpkin on a stick, Striped Toga en Thai Yellow.

De planten worden zo'n 100 cm hoog en hebben door het gewicht van de vruchtjes de neiging om om te vallen. Ze kunnen dus wel wat steun gebruiken. Zet er bijvoorbeeld een rek langs of span een draad aan beide kanten van de rij planten. Het zijn wel planten die van warmte houden, ze zijn dus niet geschikt voor buitenteelt.

Zaai februari - maart voor in een propagator of vensterbank kweekkas en zet die op een lichte plaats want de zaden hebben daglicht nodig om te kiemen. Voor het kiemen is een constante temperatuur van 20-25 °C nodig. Een verwarmingsmatje is in dit geval erg handig. Zodra de kiemplantjes groot genoeg zijn, plant je ze uit in grote bakken (bijvoorbeeld in speciekuipen) of zet je ze in een rij in de koude kas of tunnelkas in de grond. Zorg voor een plantafstand van ca 45 cm.