Ons Team staat voor u klaar!

[ Deutschsprachig? Klicken Sie hier ]

Wie zijn wij?

Sinds 1936 is Jansen Zaden actief om de mooiste zaden voor jou te vinden. Jansen Zaden is van oorsprong een klein bedrijf dat zich bezig hield met groente-, en bloemenzaden. In die tijd was de pompoen nog vrij onbekend. In 1966 is het bedrijf overgenomen door de drie zonen van de oorspronkelijke eigenaar. Ook zij hebben zich voornamelijk op groente-, en bloemenzaden gericht. In 2014 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar; Jaap Holtrop. Hij is zich gaan focussen op pompoenzaden.

 

Jansen Zaden levert kwaliteitszaden. Veruit de meeste rassen produceren we volledig in ons eigen beheer. Daarnaast hebben we verschillende samenwerkingen met zaadleveranciers uit bijvoorbeeld Amerika en Nieuw-Zeeland. Om de kwaliteit van onze zaden te kunnen garanderen, voeren wij doorlopend kiemkrachttesten uit. Daarnaast is het werken met (pompoen) zaden secuur werk. De zaden worden veelal nog met de hand verpakt. Zo houden wij controle over de kwaliteit van het zaad. En dat is belangrijk, want kwaliteitszaden zijn de basis voor een succesvolle teelt!

Veel klanten van Jansen Zaden zijn al van oudsher klant van Jansen Zaden. En dat is iets waar wij trots op zijn. Want zeg nou zelf, u blijft toch ook alleen klant wanneer u tevreden bent over het bedrijf? Wij hebben klanten die onze zaden voor professioneel gebruik inkopen. Denk aan telers en landbouwers, maar ook particulieren die graag tuinieren. Mensen die een voorliefde hebben voor moestuinen, maar ook voor bloementuinen. Mensen die in hun ‘eentje’ tuinieren, maar ook volkstuinverenigingen, buurttuin-liefhebbers en gezamenlijke stadstuiniers. Iedereen is welkom bij Jansen Zaden en iedereen krijgt altijd dezelfde hoogwaardige kwaliteitszaden.

Hebben wij u kunnen inspireren? Wilt u klant van ons worden? Neem dan contact met ons op via de website, via het bestelformulier per post, fax of telefonisch tijdens kantooruren.