Privacy & Cookies

[ Deutschsprachig? Klicken Sie hier! ]

Privacy
Uw privacy is voor ons erg belangrijk. Wij doen ons uiterste best om uw persoonlijke gegevens veilig te bewaren. Wij verkopen uw persoonlijke gegevens niet door aan derden.

Gegevensbescherming
Jansen Zaden gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. U meldt zich via onze website voor het opvragen van informatie of het doen van een bestelling. Om deze vraag of bestelling adequaat te kunnen beantwoorden, vragen we om enkele persoonlijke gegevens om uw vraag te kunnen beantwoorden of uw bestelling te kunnen verwerken en versturen.

Gebruik
We gebruiken uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze hebt doorgegeven. We geven uw persoonsgegevens niet aan derden. Uw gegevens kunnen wel worden doorgegeven aan de autoriteiten, als de wet ons daartoe verplicht.

Bewaren en beschermen
Wij bewaren uw persoonlijke gegevens niet langer dan nodig. We verwerken en beveiligen persoonsgegevens met grote zorgvuldigheid.

Uw gegevens
U kunt uw gegevens opvragen, laten aanpassen of verwijderen per mail via deze link.

Uitzondering
U kunt uw gegevens niet laten verwijderen als we deze gegevens nodig hebben om een overeenkomst met u uit te voeren of uw gegevens om een andere reden nog noodzakelijk zijn om te bewaren.

Kosten
Een verzoek voor opvragen, laten aanpassen of verwijderen van persoonsgegevens is gratis.

Hebt u een klacht of bezwaar?
Bent u het niet eens met de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, dan kunt u een klacht indienen via bovenstaand email-adres. U kunt uw klacht ook melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Webstatistieken

Om onze dienstverlening en website te verbeteren gebruiken we Google Analytics. Google Analytics is een webstatistieken pakket dat geanonimiseerde informatie verschaft over de bezoekers en het bezoekersgedrag op de websites van Jansen Zaden.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het bezoeken van een website naar uw computer wordt gestuurd. Hierin kunnen gegevens van de bezoeker worden opgeslagen. Het bewaren van cookies is een veelvoorkomende internettechniek die op allerlei websites wordt toegepast.

Waarom gebruikt Jansen Zaden cookies?

Jansen Zaden gebruikt cookies om de gebruikservaring, websites en de advertenties op onze website te verbeteren.  Jansen Zaden verkoopt deze cookies niet aan derde partijen.

Uitschakelen cookies

Het aanpassen van de privacy instellingen kan in uw browser. Onder  ‘Help’ vindt u in de toolbar van de meeste browsers uitgebreide instructies.

Heeft u cookies uitgeschakeld?

Wanneer u cookies heeft uitgeschakeld, kan het goed zijn dat de website niet goed functioneert. Wij vragen hiervoor uw begrip.