Pokon - Bio Moestuin Grond 20 liter

€ 6,99*

Productnummer: 890035
Product informatie "Pokon - Bio Moestuin Grond 20 liter"

De Bio Moestuingrond van Pokon is zo samengesteld dat het geschikt is voor universeel gebruik in de moestuin. Het kan gebruikt worden als bodemverbeteraar en je kunt je planten er rechtstreeks in planten. De speciale samenstelling van de grond heeft een gunstig effect op de ontwikkeling van je planten en het bevat Pokon Eko-Mix 10-4-4. Dat is biologische voeding, voldoende voor 100 dagen.

Dit is een zak van 20 liter. Is je dit teveel? Dan hebben we ook zakken van 10 liter. (890030)

Deze grond is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel, tuinturf, compost, kalk en biologische voedingstoffen. Door de uitgebalanceerde samenstelling is het een luchtige, evenwichtige voedingsbodem voor de moestuin dat water en voedingstoffen beter vast kan houden. Je planten kunnen zich dus optimaal ontwikkelen!

Nog even dit: Door de toevoeging van gecertificeerde gemalen houtvezel, kan in de verpakking schimmelvorming ontstaan. Dit kan absoluut geen kwaad voor mens, plant en dier. Het draagt zelfs in positieve zin bij aan een actief bodemleven! Dit product heeft het MPS-certificaat voor duurzaamheid. Dat betekent dat er voor een groot deel gebruik is gemaakt van hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Daardoor kan het zijn dat de grond er misschien iets anders uit ziet dan je gewend bent.