OVER ONS

WIJ GAAN VOOR ZADEN EN VOOR U


SPECIALIST IN POMPOENENU merkt het al. Wij gaan helemaal voor zaden. En niet alleen voor pompoenzaden, ook al is dat onze grote passie. Ons assortiment heeft een mooi aanbod in courgettes, bladgroenten, peulvruchten, kool- en wortelgewassen. En laten we de kruiden en bloemen niet vergeten. Alle zaden hebben de beste kwaliteiten, hoge kiemkwaliteit en worden met de grootste zorg en liefde behandeld.

We houden niet alleen van onze zaden, maar ook van onze klanten. Daarom doen wij er alles aan om u te voorzien van de beste service en persoonlijke aandacht. Waar mogelijk helpen we een handje. 

Clarico-Text-Image


Als teler werken wij met echte piekmomenten in het jaar. Zomers op het land, ’s winters op kantoor om onze dienstverlening aan u zo optimaal mogelijk te maken. Door het jaar heen kennen wij de start van het seizoen, waarin wij u informeren over alles wat wij te bieden hebben. Dit gaat geruisloos over in het zaaien van de gewassen door ons, zodat we deze zaden kunnen gaan vermeerderen. 


Onze kernwaarden

We hebben in de loop van de tijd ervaren dat de manier waarop wij met zaden omgaan door onze klanten wordt gewaardeerd. We bieden een ruime keuze in zaden maar voelen ons echte specialisten in pompoenen, kalebassen, fleskalebassen en pepo-pompoenen. Ons contact met onze klanten en leveranciers is persoonlijk. Zo weten we precies wat nodig is om te doen en kunnen we beter begrijpen wat de verschillende wensen zijn. We bieden daarom een uitgebreid assortiment zaden met oog voor bijzondere rassen en gewassen, maar ook met aandacht voor nieuwkomers. En juist die liefde voor de zaden maakt dat we veel in contact staan met onze leveranciers en klanten. Dat we een fijne sfeer in onze samenwerking hebben opgebouwd.


Niet voor niets zijn onze kernwaarden:  Specialist, Persoonlijk, Passie,  Sfeervol


Wie zijn onze klanten?

Veel klanten van Jansen Zaden zijn al van oudsher klant van Jansen Zaden. En dat is iets waar wij trots op zijn. Want zeg nou zelf, u blijft toch ook alleen klant wanneer u tevreden bent over het bedrijf?

Wij hebben klanten die onze zaden voor professioneel gebruik inkopen. Denk  aan telers en landbouwers, maar ook particulieren die graag tuinieren. Mensen die een voorliefde hebben voor moestuinen, maar ook voor bloementuinen.  Mensen die in hun ‘eentje’ tuinieren, maar ook volkstuinverenigingen, buurttuin-liefhebbers en gezamenlijke stadstuiniers.


Iedereen, professional en particulier, is welkom bij Jansen Zaden
en iedereen krijgt altijd dezelfde hoogwaardige kwaliteitszaden.