Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Nelson Garden - Micro Leaf 1 - box

€ 7,95*

  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
70100
Product informatie

Microgroenten zijn de jonge scheuten van een gewas. Anders dan bij Kiemgroente / Cress , laat je Microgroente *twee tot vier weken doorgroeien. Deze jonge plantjes zitten bomvol vitamines. Je kunt ze op je boterham met kaas doen, in een salade, maar je kunt ze ook als garnering gebruiken om je gerecht hélemaal af te maken. Met dit handige kweekbakje, kweek je je eigen microgroente gewoon thuis in de vensterbank! Knip de blaadjes vlak voordat je aan tafel gaat af en eet ze direct. Dan zijn ze supervers en het gezondst.

 *Het aantal weken is afhankelijk van het soort.
Wil je meer soorten tegelijk kweken? Dan is de 'Micro Leaf 3 box' (70105) misschien wel iets voor je.

'MicroLeaf 1-box' heeft een grijze bodembak met een uitneembare bodemtray waar gaatjes in zitten en een kap met ventilatie. Het kweekbakje is 21x17x12 cm en is gemaakt van stevig kunststof. De bodembak en bodemtray zijn ook nog eens vaatwasmachine bestendig. Super handig! Op de verpakking staat, samen met een paar afbeeldingen, een duidelijke gebruiksaanwijzing. (NL, DE, EN, PL.) 

Volg je deze instructies goed op, dan kun je na *2-4 weken beginnen met knippen. * de groeiperiode kan per gewas verschillen, vandaar deze ruime marge.