Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Cucumis sativus - Snack komkommer - Patio Snacker F1

€ 2,95*

Aantal zaden
  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
12220.20
Behandeling
Onbehandeld
Oogsttijd
Augustus, September, Oktober
Standplaats
Zon
Zaaitijd onder glas
Maart, April, Mei
Aantal zaden/gram
± 40 zaden
Product informatie

Patio Snacker F1 is een mini komkommertje van ongeveer 15 cm. Deze snackkomkommer heeft stevig vruchtvlees dat lekker knapperig en niet bitter is. Hij is makkelijk te kweken en is heel veelzijdig te verwerken. Zo kun je deze mini komkommertjes heel goed inmaken in zoet-zuur maar ook in een zomerse salade zijn ze lekker. Je kunt ze natuurlijk ook als gezond tussendoortje zo uit het vuistje op knabbelen. 

De plant heeft een compacte groeiwijze. Je kunt ze dus heel goed in potten of vierkante meter tuintjes kweken. Zet de plant op een zonnig, beschut plekje en leid hem langs een (zelfgemaakt) rekje. Als je de komkommertjes regelmatig plukt, dan komen er (tot oktober !) steeds weer nieuwe aan.

Je kunt ze van maart tot juni voorzaaien in de (kweek)kas en na ongeveer 4 weken uitplanten. Pas op dat je bij het uitplanten de worteltjes niet beschadigd want dan zal het kiemplantje dood gaan. Zorg ervoor dat de bodemtemperatuur op zaaidiepte een constante temperatuur van 22-25° C heeft zodat het kiemingsproces vlot verloopt en het zaad niet wordt aangetast door schimmels en bacteriën.