Capsicum annuum - Snackpaprika - Fresh Bites Mix

€ 2,75*

Aantal zaden
Productnummer: 12336.10
Product informatie "Capsicum annuum - Snackpaprika - Fresh Bites Mix"

Dit is een mix van  drie 'Fresh Bites' snackpaprika's. Je kunt ze heel goed in pot of bloembak kweken. Erg leuk als je bijvoorbeeld geen tuin hebt maar wel een beschut en zonnig balkon! 

De compacte planten zijn erg productief. Ze hebben een groeiperiode van 75-80 dagen en zullen je de hele zomer blijven belonen met vrolijk felgekleurde snackpaprika's. 

Zaai in maart-april binnen voor. Zorg ervoor dat de bodemtemperatuur op zaaidiepte 20-25 °C is. Als de kiemplantjes ± 4cm groot zijn, kun je ze uitplanten in potjes. Je kunt ze dan ook in een kas uitplanten waar de aarde minimaal 20 °C warm is. Zet ze in humus rijke grond. Als de temperatuur lager is dan 20°C, laat je ze nog even in de potjes staan tot de aarde de gewenste temperatuur heeft. Bij een te lage bodem temperatuur stopt namelijk de ontwikkeling van het plantje en kan het zelfs afsterven.

Tot slot één tip: Geef geen mest met een hoog stikstof gehalte. De plant zal dan veel blad ontwikkelen en dat gaat ten koste van de vruchtzetting.
Behandeling zaad: Onbehandeld
Oogsttijd: Juli, Augustus, September, Oktober
Standplaats: Zon
Zaaitijd onder glas: Maart, April, Mei