Antirrhinum majus - Leeuwenbek - Red Delilah

€ 2,35*

Aantal zaden
Productnummer: 51957.30
Product informatie "Antirrhinum majus - Leeuwenbek - Red Delilah"

Red Delilah is een bijzonder mooie Antirrhinum op stevige stelen van ongeveer 90 cm. De wit met rode bloemen zijn echte "eye catchers" die je heel goed kunt combineren met de andere planten in de border van je tuin. Ook als snijbloem zijn ze super. Heb je ze in de pluktuin? Dan maak je in een handomdraai een heel mooi veldboeket samen met bijvoorbeeld wat siergrassen, Cosmea, Zinnia's en Violieren.... De hommels en bijen zullen je trouwens dankbaar zijn want zij zijn ook dol op de bloemetjes van de Leeuwenbek!

Zaai ze in maart binnen voor. Dit kun je het beste in een vensterbank kweekkas of propagator doen. Zorg voor een constante bodem temperatuur van ongeveer 20ºC zodat het kiemproces vlot verloopt. Je kunt de kiemplantjes uitplanten zodra er geen vorst meer wordt voorspeld. Zet ze op een zonnig plekje in goed doorlatende, voedselrijke grond.

Nog even een tip: Je kunt er ook voor kiezen om september - oktober voor te zaaien. Dan worden de planten vaak groter dan wanneer je in maart begint met voorzaaien. 
Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
Hoogte: 75 - 100 cm
Standplaats: Zon
Zaaitijd onder glas: Maart, April