Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Antirrhinum majus - Leeuwenbek - Madame Butterfly Rose F1

€ 3,25*

Aantal zaden
  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
51922.50
Behandeling
Onbehandeld
Bloeitijd
Juni, Juli, Augustus
Geschikt voor de pluktuin
Ja
Hoogte
75 - 100 cm
Standplaats
Zon
Zaaitijd onder glas
Maart, April
Product informatie

Een echte beauty met een bijpassende naam: Madame Butterfly! Deze dubbelbloemige Leeuwenbek met een vrolijke hardroze kleur zal echt iedereen inpalmen.....Het is een hele mooie snijbloem met een stevige steel van ongeveer 75 cm en echt een toppertje voor de pluktuin! Maak er een gezellig veldboeket mee of zet er gewoon een paar in een fles, leuk samen met siergras... 

Een tip: Wil je ze op de vaas zetten? Pluk ze dan in een vroeg stadium, als er aan de onderkant ± 3 bloemen open zijn. Dan kun je er lekker lang van genieten. Pluk je ze in een later stadium, dan zijn de open bloemen door onze nuttige insecten vriendjes bestoven en zijn ze op de vaas sneller uitgebloeid.

Zaai ze in maart binnen voor. Dit kun je het beste in een vensterbank kweekkas of propagator doen. Zorg voor een constante bodemtemperatuur van ongeveer 20°C. Je kunt de kiemplantjes uitplanten zodra er geen vorst meer wordt voorspeld. Zet ze op een zonnig plekje in goed doorlatende, voedingsrijke grond.

Nog een tip: Je kunt er ook voor kiezen om september-oktober voor te zaaien. Dan worden de planten vaak groter dan wanneer je in maart begint met zaaien.